Op de beurs, waarschuw voor fraude.
De virtuele valutahandelaren hebben een waarschuwing gegeven om op te letten voor fraude, zoals de beursbeurs. Op 26 augustus onthulde Upbit van de Virtual Money Exchange negen soorten beursfraude die deze inhoud bevatten, gebaseerd op een geval dat vandaag is ontvangen op zijn beursgenoteerde fraude-tv-kanaal. Volgens Upbit zijn er in totaal 61 gevallen van fraude […]

De virtuele valutahandelaren hebben een waarschuwing gegeven om op te letten voor fraude, zoals de beursbeurs.

Op 26 augustus onthulde Upbit van de Virtual Money Exchange negen soorten beursfraude die deze inhoud bevatten, gebaseerd op een geval dat vandaag is ontvangen op zijn beursgenoteerde fraude-tv-kanaal.

Volgens Upbit zijn er in totaal 61 gevallen van fraude ontvangen van december vorig jaar tot heden, toen het beursgenoteerde fraude-tip-kanaal werd geopend.

Meer dan 80 procent van de tip was gestopt met het lokaliseren van investeringen met valse beursinformatie.

De overige 20 procent van de uitgaven zijn afkomstig van de lijstvoorstellen en beursgenoteerde apparatuur die zich voordoet als medewerker van Upbit en de lekken van informatie voor de aanbieding van beursgenoteerde projecten.

"Het is een upbit-beurs en het crediteert de tarieven op de beurs waar het virtuele geld momenteel is genoteerd, of het crediteert het aan de upbits." Het is vooral een frequente gebeurtenis die de schade veroorzaakt door de verkoop op meerdere niveaus door het ontvangen van investeringen in privérekeningen. "

"Upbit ontvangt alleen de beurs als officiële website en ontvangt geen beurskosten", zei een ambtenaar van Upbit. "Upbit bewaart dit alleen als u de beurs hebt bevestigd."

Bovendien benadrukte hij dat "er geen coin is die Upbit zelf uitgeeft", en dat "als we een bericht hebben ontvangen dat overeenkomt met het type van een projectie, het waarschijnlijk een fraude is, dus we hebben de aandacht van beleggers nodig."

Er was een crisis die de beurs had 폰테크 geblokkeerd toen de klant werd bedrogen en Bitcoin bijna had geblazen.

Volgens de virtuele valutabeurs van Kobit trad A in maart van dit jaar toe tot de Kobit en kocht hij een gestage hoeveelheid bitcoin ter waarde van 70 miljoen won in ongeveer een maand. Vooral kort na de aankoop verhuisde het de bitcoin naar een andere locatie.

De heer A. had meestal een miljoen gewonnen per keer, maar op een dag vond hij dat hij 27 miljoen won wilde overbrengen, en vroeg het team van de Cobit-screening om de overdracht te stoppen en de overdracht te smeden.

Volgens Cobit was de site waar Mr. A Bitcoin probeerde te verplaatsen een van de representatieve virtuele geldbeurzen in de Verenigde Staten, de "Gemini" (Gemini).

Corbit informeerde de heer A hiervan onmiddellijk en adviseerde hem om de bitcoin zo snel mogelijk van deze site te halen.

De heer A heeft de bitcoin van 20 miljoen gewonnen die hij al aan de site heeft gegeven niet teruggevorderd, maar de resterende 50 miljoen won bitcoin was in staat om te behouden.

"A heeft een adres van zijn zus gekregen van een Japanse vriend die op een buitenlandse reis werd ontdekt," zei een ambtenaar van Kobit. "Ik heb een bitcoin van een miljoen gewonnen verzonden, en ik heb een bitcoin van 400.000 gewonnen, dus ik heb de bitcoin overgemaakt."

Kobit heeft vorige maand ook schade aan Voicespicing (elektrisch communicatiefinancieel project) voor een bedrag van 40 miljoen gewonnen virtuele valuta van een klant voorkomen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다