Ik denk niet dat ik de controle over mijn eigen kracht heb.
Gerard Piquet (FC Barcelona) en Luca Modrichi (Real Madrid), die de Hi-five hadden na de El Clasico Derby, hadden een korte preek. De 2020/2021 Primera División in Madrid, Spanje, vond plaats op 11 november (Korea Time) en El Clasico in Real Madrid en Barcelona via de 30e ronde. In de wedstrijd, die de fontein zou […]

Gerard Piquet (FC Barcelona) en Luca Modrichi (Real Madrid), die de Hi-five hadden na de El Clasico Derby, hadden een korte preek.

De 2020/2021 Primera División in Madrid, Spanje, vond plaats op 11 november (Korea Time) en El Clasico in Real Madrid en Barcelona via de 30e ronde. In de wedstrijd, die de fontein zou worden in de competitie, stond Real Madrid op de eerste plaats met een 2-1 overwinning. Barcelona verloor de derde plaats en verloor de toonaangevende positie.

De zenuwen van beide teams volgden na de wedstrijd; Piquet, die niet speelde vanwege een blessure, ging naar de grond om te protesteren tegen de scheidsrechter toen de klauwen afgingen. Hij ontmoette Real Madrid-spelers die naar de kleedkamer liepen en ontmoetten elkaar en Peake begroette Modrich en een extra-preek.

Modrich kende Picquet goed, volgens het Spaanse medium 'Eldesmarque', zei Modrich eerst tegen Piquet: "Wacht je nog een keer te winnen?" Piquet zei: "Dus vier minuten zijn logisch? Ze klaagden over de extra tijd die opmerkelijk kort was en zeiden: "Hoe graag wil je dat ik dat doe?" Ze strompelden hun handen hard.

Piquet rende rechtstreeks naar de waakhond, zoals Modrichi had verwacht, en protesteerde: Piquet had langer moeten zijn. Pas in de tweede helft verspilden ze veel tijd aan het vervangen van negen teams en het falen van de communicatieapparatuur van de hoofden. De extra vier minuten zijn kort, omdat er ook een strafschopcontroverse is geweest met het contact tussen Ferralung Mendy en Martin Bracewaite.
Kim Yoon-soo (22), een Samsung Lions, is een veelbelovende fan van een vuurboller. Het heeft vorig jaar 154 kilometer gefilmd. Maar Jegu is nog niet stabiel. Het is een eeuwig huiswerk. Hur Sam-young, manager van Samsung, verwachtte dat hij het zou overnemen.

Samsung heeft de laatste 9e inning van de wedstrijd met 7-5 achtervolgd, met KT Weeds in Samsung Lions Park in Daegu en Gyeonggi met 7-1. Uiteindelijk klom hij naar de finish Oh Seung-hwan en stak het vuur op, omdat Kim niet in staat was om de negende inning te zuiveren.

Kim Yoon-soo nam de eerste slagman Moon Sang-chul op het tweede honk. Lee Hong-gu keerde terug naar de strikeout. Hij gaf Shim een ​​tweede honkslag na twee, maar het leek niet op een klap voor Dae-seon.

스포츠중계 Het probleem was vanaf hier. Twee voorsprong en tweede voor Jang Sung-woo om een ​​gewone shortstop ball te maken. Maar er was een fout. De wedstrijd eindigde niet en werd achtervolgd door 7-2, wat leidde tot het tweede honk.

Kim verloor plotseling het tempo. Nadat hij Park Seung-wook een rechtse hit had gegeven, liet hij Song Min-sup met een vrije worp vallen. Hij scoorde vijf punten, maar de basis was vol en de stemming was vreemd. Oh Seung-hwan, die aan de vereisten van de save voldeed, was uiteindelijk terug in de verlossing. Oh Seung-hwan won de overwinning en Kim Yun-soo worstelde.

Kim Yun-soo is de enige die de guru wint, maar hij heeft geen trek in de post-Oh Seung-hwan. Als hij kalm blijft, steekt hij een zware bal die meer dan 150 kilometer overschrijdt. Maar niemand weet wanneer de nulpunten zullen worden verspreid. Daarom is het nog niet zo belangrijk. Het is ook het huiswerk van Samsung, evenals Kim Yoon-soo.

Huh Sam-young zei: "Ik denk niet dat ik mijn eigen kracht kan beheersen," en hoopte dat het te lang zal duren om in het tweede leger te schrappen. Ik hoop dat ik een manier heb om het eerste leger te winnen. "Het is een taak om je wakker te maken door je praktijk in plaats van te trainen.

Huh hoopt dat Kim in de nabije toekomst de finish zal winnen. Huh zei: "Het is een werper die uiteindelijk een belangrijke rol moet spelen. Ik zal niet beoordelen of hij een of twee wedstrijden zal zien.Het moet een lange kijk zijn en een werper zijn die de toekomst van het team kan verbeteren, en het is ook een proces voor volgend jaar, volgend jaar. "

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다