Het heeft bijgedragen aan de omkering van het team.
Alle spelers in het team, inclusief coaches, mogen hem graag. Het is wat ze zeggen over San Diego Kim Ha-sung. Kim Ha-sung werd niet geraakt tijdens een wedstrijd tegen de San Francisco Giants in Petko Park op 8 augustus (Korea Time), maar hij was ook de eerste fout sinds de Major League-ligplaats en het team […]

Alle spelers in het team, inclusief coaches, mogen hem graag. Het is wat ze zeggen over San Diego Kim Ha-sung.

Kim Ha-sung werd niet geraakt tijdens een wedstrijd tegen de San Francisco Giants in Petko Park op 8 augustus (Korea Time), maar hij was ook de eerste fout sinds de Major League-ligplaats en het team verloor met 2-3 na een overurende wedstrijd. Niettemin werd Kim Ha-sung gevierd door een van zijn collega's, meer dan een thuisrun, als een teambatting die hij in de overuren toonde.

Kim Ha-sung kwam aan het einde van de 10e inning, 2-3 achter in de tweede honkslag van de loper, en sloeg meteen op de eerste plaats van de tegenstander, Wendy Peralta, en het was een fout. Kim Ha-sung, die de slagpositie had hersteld, probeerde ook een bunt in de tweede helft, omdat het dezelfde bal was, sloeg de bal meteen op de homeplate en werd geslagen in de foutzone.

Een batsman van twee stakingen, een absolute tegenslag. Kim Ha-sung ging echter actiefer uit en in de derde ronde kwam een ​​high-fastball van 94,5 mijl (152 km) binnen, maar de Bat ging uit en de bal werd gemist en rolde naar het eerste honk. De eerste honkman Brendan Belt greep de basishoes en gaf hem een ​​paar werpers, die het moeilijk vonden om op het eerste honk te leven, maar Kim Ha-sung had zijn kracht gebundeld. Helmat was achterover gegooid en gevild.

Het was niet zo'n sombere situatie, maar alle coaches en spelers in San Diego, waaronder Jace Tingler, en Darbitsh Yu en Manny Machado, speelden een high-five met hem. De tweede honkloper ging toch naar het derde honk en als hij gewoon hard speelde, had niemand iets te zeggen.

Kim Ha-sung heeft de hit niet geraakt, maar de slag is nog steeds een beetje levend. De eerste en tweede slagbeurt werd gevangen op de Warning Track voor de pence.

In een recent video-interview zei Tingler: "Alle teams helpen Kim Ha-sung snel aan te passen. Zelfs als je een goktraining hebt, ben je voorzichtig om de machine te versnellen of om de bal van dichtbij te gooien en hem aan te passen aan de snelle 스포츠중계 bal, "zei hij. Als je meer voorwaarts speelt, zal je je sneller aanpassen aan meer Major League-werpers in de slag. "

Na het interview werd de shortstop van de staat, Fernando Tatis Jr., op de lijst van tien dagen gewond door een verwonding aan zijn schouder. Zodra hij weg is, zal Kim Ha-sung het vervangen. Het is een kans voor Kim om niet twee keer terug te komen aan het begin van het seizoen. Als hij zich goed genoeg aanpast aan de snelle bal van de Major League Baseball, zal zijn resterende Major League-leven veel gemakkelijker worden.

Hij begon zijn carrière als pro-speler te verliezen en begon opnieuw als een gratis handel omdat hij zijn positie in het team verkleinde. Het is een verhaal over Choo (32).

Choo speelde op 7 juli als top-hitter en rechtervelder in de LG-wedstrijd van Suwon en droeg bij aan de omverwerping van het team met twee hits en één vrije loop en twee RBI's. In het bijzonder, in de achtste inning, in de eerste inning, 1 en 1.3 honk, greep hij een migratie-vormige bal en gooide de thuistag-up van O Ji-hwan, een snelle derde honkloper met een nauwkeurige thuisuitlaat, waardoor de gelijkspel werd verhinderd door een beslissende merenverhouding.

Toen sloeg Choo in de tweede helft van de achtste inning een RBI-tijdtijd in de tweede helft van de tweede inning, waardoor de scoreauto met 5-3 werd gesplitst; KT won vervolgens met 7-3 met twee punten.

Lee Kang-chul prees de wedstrijd na de wedstrijd en zei: "Schunho speelde een grote rol in defensie en aanvallen. In de openingswedstrijd tegen Hanwha vóór de wedstrijd, prees hij de merenverhouding van Choo, die Ha's tweede honkslag van links naar links had gepakt met een schuifvangst, als een overwinningsfactor, en de overwinning van het team zou opnieuw leiden tot een merenverhouding.

"De situatie was de score voor de tegenstander om te winnen, en hoewel ik geen sterke hond was, was dat de positie die ik moest nemen (in het huis). Een voor een per jaar, "zei hij lachend.

Choo sloeg acht in twee wedstrijden voor hem. "Het was een hit zonder vier slagbeurten, en slechts één hit in twee wedstrijden, en het was niet genoeg voor mijn waarde om te slaan.Ik denk dat ik iets beters heb. Ik heb dit jaar een doelpunt van vier opkomstpercentages. Ik heb het leuk gevonden om vandaag drie keer te spelen. "

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다