Yang Hyun-jong reed twee wedstrijden in de proef, drie innings
Het team van de kwartfinale van de 20-21 UEFA Champions League werd bevestigd door de sluiting van Chelsea en Bayern München. De teams die de kwartfinales van de kwartfinales van de kwartfinales van Chelsea en Atlético, Bayern München en Lazio behalen, zijn Liverpool, Manchester City, Chelsea (Ideas England), Real Madrid (Spanje), Bayern München, Borussia Dortmund […]

Het team van de kwartfinale van de 20-21 UEFA Champions League werd bevestigd door de sluiting van Chelsea en Bayern München.

De teams die de kwartfinales van de kwartfinales van de kwartfinales van Chelsea en Atlético, Bayern München en Lazio behalen, zijn Liverpool, Manchester City, Chelsea (Ideas England), Real Madrid (Spanje), Bayern München, Borussia Dortmund (Idealis Duitsland), FC Portu (Portugal) en Paris S생r맹 (Frankrijk) .

Chelsea sloeg Atlético met 3-0 in de eerste en tweede wedstrijd en slaagde erin om in zeven jaar de kwartfinale te bereiken. München versloeg Lazio met 2-1 en versloeg de score met 6-2 in de eerste en tweede wedstrijd.

In de kwartfinales versloeg Liverpool Leipzig, Manchester City Henglatbach, terwijl Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain respectievelijk Sevilla en Barcelona versloeg. Real Madrid en FC Portu schakelden het Italiaanse team uit, Atlanta en Juventus.

Drie van de acht teams zijn Engeland. Met Juventus en Atlanta uit de 16e ronde, is er geen Italiaanse Serie A. Het was vijf jaar na het seizoen 15-16 dat alle SerieA-teams tijdens het toernooi vielen.

Vier van de acht teams zijn de Duitse hoofdtrainer; Edin Theergezzi (Dortmund), Jürgen Klop (Liverpool), Hanji Flick (Beieren München) en Thomas Tuhel (Chelsea) die in de kwartfinales een gigantische strijd voeren. Interessant is dat Klop en Toohel ook van Dortmund komen.

In de kwartfinales zijn er geen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. De twee spelers zijn niet in de kwartfinales gekomen. Zestien jaar na het seizoen 03-04. Messi was toen een rookie die debuteerde voor de professional.

De kwartfinale en de halve finale Cho Chae-trekking worden gehouden op de 19e.

Vorig jaar is het winnende team Bayern München.

De Texas Rangers kondigden hun tweede spelerslijst aan om terug te keren naar het Minor League-kamp; Left Won Yang Hyun-jong (33) vermeed het mes opnieuw.

Texas Vice President John Blake vertelde zijn SNS op 18 augustus (hierna "Koronic Time" genoemd: "Vier kamp-uitnodigende werpers gaan naar het Minor League-kamp. Het werd aangekondigd als Drew Anderson, Jason Barr, Jarrel Cotton en Lewis Otis.

Blake heeft op 13 september 스포츠중계 10 spelers aangekondigd die op dezelfde manier naar het Minor League-kamp gaan. Het waren Hans Cross, Justin Foscue, Josie Young, Perni Osuna, Alex Spears, Bubba Thompson, Steel Walker, David Wendell, Matt Whitney en Justin Anderson.

Texas heeft dit jaar 72 mensen uitgenodigd om te breken in het Spring Camp, met nog 14 mensen die nog ongeveer twee weken te gaan hebben om te openen en nog 58 over te hebben. Yang Hyun-jong blijft concurreren omdat hij in 58 mensen is.

Yang Hyun-jong heeft vorige maand een contract met Texas gesloten om de Amerikaanse uitdaging te dromen, een voorwaarde die de Major League-competitie moet overleven om $ 1,3 miljoen te verdienen en een optie te maken om een ​​hoog $ 1,8 miljoen te ontvangen.

Texas nam Yang Hyun-jong in de eerste plaats als starter, omdat hij vorig jaar zag dat de werpers hun inningsvermogen verloren hadden toen de Major League het 60-game verkorte seizoen speelde. Yang gooide vorig jaar 1721⁄3 innings meer dan een werper in Texas.

De Amerikaanse media voorspelden dat Yang niet optimistisch was om de openingsingang te betreden, omdat Yang twee keer in de wedstrijd was begonnen. De regisseur van Texas, Chris Woodward, heeft aangekondigd dat hij een '1 + 1'-strategie zou schrijven, en hij beoordeelde Yang Hyun-jong als een geschikte werper voor '+1'.

Yang maakte twee wedstrijden in de proefwedstrijd en pakte een save met drie innings, drie-runs (1-pion homerun), vier-uit-slag en één punt.Nu is het niet perfect om de vraag te wissen, maar om de overlevingswedstrijd voor de rest van de week te overleven, moet je jezelf blijven bewijzen op de heuvel.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다