In 21-24, Kim Yeon-Kyung, met open aanvallen en bloggen
Son Heung-min, Harry Kane, Gareth Vale en Dele Ali zijn samen in Tottenham Spur vooraan? Het is een gelukkige combinatie van fantasie. Alle vier kunnen de meest sensuele fantastic4 in Europa, evenals de Engelse Premier League (EPL) worden geboren als ze "potenten barsten". Regend Mickey Azar, die zijn eerste en laatste jaren in Tottenham had […]

Son Heung-min, Harry Kane, Gareth Vale en Dele Ali zijn samen in Tottenham Spur vooraan? Het is een gelukkige combinatie van fantasie. Alle vier kunnen de meest sensuele fantastic4 in Europa, evenals de Engelse Premier League (EPL) worden geboren als ze "potenten barsten".

Regend Mickey Azar, die zijn eerste en laatste jaren in Tottenham had gediend, zei op 25 juli via zijn SNS (Twitter): "Kain voorwaarts, SON links, Vale rechts en Aliga Kane achter zich. Stel je de rest van het seizoen een combinatie van vier voorwaartse spelers voor, en veel doelpunten zullen niet uitbreken, "zei hij.

De Britse Durbutroom vertelde de bewonderende reactie van Azar: "Azar bewonderde twee Tottenham-spelers. Hij liet een bericht achter dat hij hoopte dat regisseur Joseph Morinho hen vaker zou gebruiken. "

De hoofdpersoon is Ali en Vale.

"Son Heung-min en Kane hadden al hun posities aan de linkerkant en aan de voorkant," zei het medium. Morinho had de neiging om de keuze te maken door de rivaliteit van Lucas Moura en Stephen Verchwin over de band van Vale. Tangui zilveren koepele en Giovanni Roselso vertrokken op de 10e plaats, maar de blessure van de Argentijnse speler had Morinho weinig keus om achter de frontlinie-aanvaller te komen, "merkte Tottenham's verdraaide oefening op.

"Vale en Ali waren tijdens het seizoen niet in de plannen van het eerste leger van Morinho, maar ze hebben de laatste weken indruk gemaakt op de leider. Op woensdag (lokale zondag) speelden ze allemaal een uitstekende prestatie in de tweede ronde van de 32e ronde van de Europa League. Ali, die op de 10e plaats achter Carlus Vinysius speelde, in tien minuten, vertelde iedereen zijn eigen rally met een geweldige overheadschop. In de vroege helft van de dag hielp hij Vinysius met een uitstekende pass, waardoor Vale zijn derde doelpunt kreeg om de wedstrijd te winnen met een geweldige pass. "

Het was ook een eerbetoon aan Vale, die zei: "Zoals Ally, zag de Welsh een scherpte elke keer dat ze een pass kregen, en probeerde ze problemen te veroorzaken tegen het Oostenrijkse team. "Morinho heeft vier speciale voorwaartse mannen in Tottenham gevonden na een 4-0 overwinning, en Azar was er zeker van dat hij er enthousiast over was", zei Tottenham, die de heropleving verwelkomde.

De wereldklasse Kim Yeon-kyung (Biological Life) kan ook niet helpen. Zelfs als je niet alleen worstelt, kun je niet voorkomen dat je team verliest omdat je geen basisondersteuning van je collega's hebt.

Het leven van Heungkuk is moeilijk te verliezen, maar het is niet gelukt om weer terug te keren naar de 'ruzie'-wedstrijd.

Heungguk Life ontsnapte nauwelijks uit vier opeenvolgende verliezen en won de setscore met 3-1 tegen KGC Insam Corporation op 19 september. Nadat zijn tweelingzus Lee Jae-young-Ida-young was gevallen in een 'schoolgeweld'-geval, leek hij erin geslaagd de 스포츠중계 sfeer van het team te vullen die onophoudelijk was ingestort.

Maar de IBK Enterprise Bank-wedstrijd. Heungkuk Life verloor met 0-3 van de setscore. De eerste set organisatoren schudden en de stoomboot werd overweldigd.

Kim verloor snel zijn vertrouwen in de Recive Line, omdat hij niet wist wat hij moest doen met de Subs van de tegenstander. Bruna, een buitenlandse speler die een stijve 30 punten scoorde in de Ginseng Corporation, had slechts twee punten, met slechts 7 procent van de aanvalspercentages van één set. Seter Kim Dasol kon Toss niet goed verhogen naar de smaak van de aanvaller. Toen de worstelende angst van Ceter's Toss zwaaide, kon Bruna niet goed scoren.

Kim speelde verschillende rollen in de aanval en de lichamen, maar hij was niet goed genoeg om te spelen. Hij gaf me twee of drie punten per set en ik had het gevoel dat ik de lichamen en de setters een beetje stabiel had gehouden.

Na bijna 10 punten achter te zitten, veranderde Lee de stroom omdat hij in plaats van Kim Mi-yeon de stroming veranderde. Hij werd op het laatste moment gejaagd door Kim Yeon-Kyung's vijf opeenvolgende punten en Lee Han-bi's score, maar gaf hem 22-25.

Na een achtervolging van twee sets, werd hij geconfronteerd met een gevecht, maar na de 20 punten werd hij nog erger met 23-25. Na het volgen van de 20-23 met een open slag van Kim Yeon-Kyung, was het een slechte zaak voor Bruna's subfouten. Kim scoorde twee opeenvolgende punten met open aanvallen en blocking, maar kon niet winnen.

In de derde set 20-20 stond de tegenstanders-snelschutter Razareva toe om vier punten te scoren en gaf hem 23-25, waardoor hij geen set kon winnen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다