Het was geweldig om het allemaal tegelijk te kunnen oplossen.
Hallo, heren, ik ben Tosun die door de koude winterwind heen gaat om een ​​waterdoek te halen, en alles wat me zo heeft aangedaan, dat ik niet eens geïnteresseerd was in massage is te danken aan de aromatische massage van Suwon. Ik heb altijd meer koud gevoeld dan anderen, omdat ik het gevoel heb dat […]

Hallo, heren, ik ben Tosun die door de koude winterwind heen gaat om een ​​waterdoek te halen, en alles wat me zo heeft aangedaan, dat ik niet eens geïnteresseerd was in massage is te danken aan de aromatische massage van Suwon. Ik heb altijd meer koud gevoeld dan anderen, omdat ik het gevoel heb dat ik veel kouder ben, en ik voel me beter en beter als ik mijn lichaamsgewicht begin te beheersen door massage. Ik dacht dat de eerste van de geestelijke gezondheid niet verkeerd was in de woorden van volwassenen dat het lichaam eerst was. Ik heb het aan de mensen om me heen aanbevolen, en ik heb ze allemaal gezegd dat ze goed zijn, dus ik dacht dat ik het leuk zou vinden om ze aan jullie te introduceren!

Ik was lid van Guernmahda, dus ik had een korting kunnen krijgen en een veel goedkoper inkomen kunnen krijgen. Ik hoop dat je het kunt accepteren, omdat het alleen maar wordt toegepast als je lid bent!De locatie is in de buurt van het Suwon City Station. Er zijn 마사지 veel smakende huizen in de buurt, bars, bioscopen en winkels, dus het is heel goed om tijd door te brengen na de zorg, dus ik sleepte de auto en parkeerplaats was een probleem. Weet je, er is niet veel parkeerplaats in de stad, maar de winkel heeft me gratis vier uur aangeboden en ik heb het gemakkelijk.

De waterbronaromamassage komt het gebouw binnen en komt direct naar de zesde verdieping. Ik denk dat je gemakkelijk kunt komen, dankzij de aroma-geur van de terrapishop die je zo snel mogelijk uit de lift hebt gehaald. Ik was niet echt beefachtig voordat ik aankwam, maar ik was nerveus toen ik aan de deur stond, en ik dacht dat het een spanning was die me de eerste massage van mijn leven zou geven!Ik heb net zoveel cualcodes als de stad is, en ik heb de hittecontrole en de ontsmetting van mijn handen zorgvuldig gevolgd.

Toen ik naar binnen ging, was Dr. Suwon Aroma Massage echt blij om je te zien, en hij was erg dankbaar dat je hem als een oude vaste klant zou ontmoeten. Ik was eerder dan ik dacht, dus ik was een beetje in de winkel, en ik was een beetje in de stijl van mijn eigen, niet-overdreven, goed gefabriceerde interieurrekwisieten, een galactische aroma-geur en een slap gezang!Ik denk dat het gewoon een gevoel van kalmte en een gloeiend gevoel is.

Ik opende het menu en er waren echt veel soorten massages. Het is een verrassing dat de Suwon-minimummassage zo veel goedkope massages heeft, maar het belangrijkste is dat je zo goed bent als je kunt!En bovenal was ik zo dankbaar dat ik een massage-schoen was en me een menu had gegeven, en ik dacht dat ik een zorg zou krijgen.

Ik kwam zo in de kleedkamer en mijn God, is het zo netjes? Het is zo schoon en netjes dat ik weer verliefd ben. Het was geweldig om alles in de douche te krijgen.

Ik ben eindelijk binnengekomen om een ​​waterstofaromamassage te krijgen. Je kunt eenpersoonskamer gebruiken, net als ik. Het is echt gezellig en leuk om alleen te krijgen!Waar je perfect bent, waar je je vaardigheden, service en faciliteiten niet kunt verliezen! Ik raad je aan om je te overtuigen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다