Ik zal je snel gedag zeggen via een team genaamd Shinsegae.
Choo Shin-soo (39) landt in Incheon aan boord van de Shinsegae-meer. Shinsegae Group zei op 23 augustus dat ze een contract hebben getekend voor 2,7 miljard won per jaar met Choo Shin-soo, een ID van de Major League Freedom Contract-speler. Choo besloot om een ​​miljoen won te gebruiken voor sociale en openbare activiteiten. Het specifieke […]

Choo Shin-soo (39) landt in Incheon aan boord van de Shinsegae-meer.

Shinsegae Group zei op 23 augustus dat ze een contract hebben getekend voor 2,7 miljard won per jaar met Choo Shin-soo, een ID van de Major League Freedom Contract-speler.

Choo besloot om een ​​miljoen won te gebruiken voor sociale en openbare activiteiten. Het specifieke sociale plan zal worden geraadpleegd met het team.

De SK Wyverns noemde Choo Shin-soo als eerste in de speciale nominatie voor buitenlandse golf op 2 april 2007. Shinsegae Group, die de SK Wyverns overnam, slaagde erin Choo Shin-soo te ontvangen als de eerste speler van het New World Baseball Team.

Shinsegae Group zei dat ze luisterden naar de stemmen van Incheon-honkbalfans die Choo wilden inschrijven, en dat ze een laatste contract hadden gesloten nadat ze actief hadden geprobeerd om het honkbalteam te initiëren.

Shinsegae Group merkte op dat Choo 16 jaar lang een succesvolle carrière, oprechtheid en gestage carrière heeft getoond in het leven van een Major League-speler. Hier werd de kwaliteit van de Corian Big Rigger hoog gewaardeerd, zoals leiderschap in het team, de reputatie van collega's en voortdurende donatieactiviteiten.

Shinsegae Group zei: "Ik verwacht dat het een grote bijdrage zal leveren aan het herwinnen van de reputatie van het prestigieuze team en zal niet investeren in de ontwikkeling van Incheon-honkbal," en voegde eraan toe: "Het is niet alleen mogelijk om een ​​betere wedstrijd te tonen voor professionele honkbalfans, maar ook om de reputatie van het prestigieuze team te herstellen."

De interesse in Choo is sinds de Amerikaanse president Choo Shin-soo, de toenmalige hoofd van SK Wyverns, in 2007 kort na de speciale missie van de overzeese golf, in de Verenigde Staten ontmoette.

Shinsegae Group heeft in januari van dit jaar belangstelling getoond, zoals het afleveren van een aantal keren dat ze graag bij Choo zou willen zijn, kort nadat ze besloten om het honkbalteam over te nemen, en sinds vorige week hebben ze een volledige onderhandelingen gevoerd via het honkbalteam.

Choo Shin-soo voegde eraan toe: "Ik heb ook goede voorwaarden aangeboden in de Major League, maar ik weet dat ik het aanbod van de New World Group heb aanvaard vanwege de sterke wens om in de KBO League te spelen."

Choo, die in 2001 naar de Verenigde Staten ging na zijn afstuderen aan Busango, had een briljante carrière in de Major League, door de Seattle Mariners, Cleveland Indians, Cincinneti Reds en Texas Rangers.

In de 1652 Major League Baseball speelden ze topklasse in de Major League Baseball, waaronder een slaggemiddelde van .275, 1.671 hits, 218 homeruns, 782 RBI's, 961 punten en 157 steals.

De eerste drie thuisruns van Aziatische spelers (2009) en de eerste wielerhit van Aziatische spelers (2015), en de 20 homeruns en 20 steals die worden beoordeeld als de Hotajun-stam, hebben drie keer gewonnen.

In 2018 werd hij gekozen voor de eerste All-Stars van zijn leven, en heeft hij momenteel het record voor de beste thuisrun (218) en de beste RBI (782) van Aziatische spelers.

Na het afronden van het contract zei Choo: "Ik heb het seizoen vorig jaar helaas afgesloten met een blessure, maar ik heb het op een goede manier aangeboden in een paar Major League-teams. Maar het was altijd moeilijk om de KBO-competitie in mijn gedachten te wissen, en ik heb veel moeite gedaan om te beslissen dat Korea een nieuwe biografie voor het honkballeven is, en ik heb besloten dat het nu minder is als de richting en de kwalificatie van de nieuwe wereldgroep een grote kracht is geworden en gaat.

Hij zei ook: "Ik ben de New 스포츠중계 World Group en de functionarissen van de groep dankbaar voor hun inspanningen om deel te nemen. Ik weet niet hoe lang het einde van het honkballeven zal zijn, maar ik wil graag een belofte doen aan de fans om hen te laten zien wat ze het beste doen op de grond. Hoewel er nog geen naam is, zal ik je binnenkort een groet geven via een team genaamd Shinsegae, "zei hij.

Choo zal om 17.35 uur terugkomen op Incheon International Airport op 25 oktober. Hij zal een korte persconferentie houden op de luchthaven onmiddellijk na zijn aankomst.

Na de persconferentie zal hij twee weken lang auto-ontmoeting uitvoeren en onmiddellijk toetreden tot het team na het voltooien van zijn auto-ontmoeting.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다