Beslis met een hotelmassage die het doel was!
Hallo, heren, Tosuni is terug, die bezig is met een rondleiding door de Suwon Gun-paarden. Ik ben de laatste tijd oud en ik ben gewoon een beetje moe, slaperig en niet erg chagrijnig. Ik dacht dat het een beetje erger was, omdat het een koude wind was, en ik dacht dat ik het niet alleen […]

Hallo, heren, Tosuni is terug, die bezig is met een rondleiding door de Suwon Gun-paarden. Ik ben de laatste tijd oud en ik ben gewoon een beetje moe, slaperig en niet erg chagrijnig. Ik dacht dat het een beetje erger was, omdat het een koude wind was, en ik dacht dat ik het niet alleen op mijn leeftijd kon laten, dus besloot ik om het te beheren door een massage in het Suwon Hotel-type. Het is verbazingwekkend dat je een geweldige vaardigheid hebt om te schrikken. Ik ben hier om je 출장안마 te introduceren, omdat ik het leuk vind om iedereen aan te bevelen die ik ken.

De massage in het Suwon Hotel was heel handig om te bezoeken in de buurt van het Suwon City Station. Zoals je al weet, is het erg goed in het openbaar vervoer. Ik kon me gemakkelijk bewegen, niet rijden, niet rijden, niet omdat het busstation en de metro er waren. Oh, en ik heb gehoord dat de mensen die de auto meenemen, een parkeergarage hebben die onder de grond is geplaatst, dus je kunt het zonder ongemak gebruiken, dus de winkel heeft je gratis tot vier uur.

Je kunt het gebouw binnengaan en recht naar de zesde verdieping komen. Je gaat linksaf door de badkamer en je komt meteen naar de ingang. Ik herinner me nog steeds de milde aroma die ik voelde zodra ik de lift had verlaten, en ik vond het geweldig dat ik al een gevoel van psyche had, zelfs als ik de geur van een marketingstrategie had geur. Dit is een feit dat ik later heb gehoord, en ze zeggen dat alle aromaolie die wordt gebruikt voor massages, gevorderde producten zijn die uit het buitenland worden geïmporteerd!Ik hoorde dat je goed wast als je licht onder water douchet.

Ik kwam binnen met een aangename groet van de masseuse van de Suwon Hotel-sier. Ik zag een heldere, heldere interieur, alsof het mijn stereotype zou verbreken dat de massagewinkel donker en donker zou zijn. De winkel zelf was in een vrij comfortabele en comfortabele sfeer, dus ik dacht dat het alleen maar een Hilling zelf was, en ik dacht dat het niet zo beroemd was.

Ik hoorde dat het een beroemde plek was voor de aromatische massage van Suwon, dus ik dacht aan wat ik zou moeten kiezen tussen de hotelmassage en de aromamassage. Ik denk dat de keuzes een beetje moeilijker waren, omdat de prijs ook goedkoop was. Toen gaf je me een oordeel nadat je je lichaam had gecontroleerd, en uiteindelijk besloot ik om een ​​hotelmassage te zijn die het oorspronkelijke doel was!Ik wil dat iedereen die zich afvraagt ​​wat ik moet krijgen, wordt geraadpleegd.

Het is een kleedkamer om te veranderen! Het is netjes geordend en het is gemakkelijk te gebruiken, niet alleen voor de douche, maar ook voor de crematorium en de kleedkamer, dus het is ongemakloos.

Ik ben eindelijk binnengekomen voor een massage in het Suwon Hotel!Ik heb net zoveel eenpersoonskamers gebruikt als ik alleen was geweest, en in tegenstelling tot mijn verwachting dat ik een beetje eenzaam zou zijn als ik alleen zou gaan!Ik was zo goed in je vaardigheden dat ik wakker werd met een zucht en ik voelde me nieuw! Ik moedig je aan om echt te worden!

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다