Ik heb KT Wise Springkamp bezocht.
Het geld was genoeg om te verdienen. Mark Melanson (35), die als een bulpenvrije agent werd genoemd, bevestigde de laagste aanbieding van San Diego Padres. Op 18 augustus (Korea Time) meldde John Hayman, een verslaggever van het Amerikaanse media-MLB-netwerk, dat "Mlanson een jaar met San Diego heeft getekend voor $ 3 miljoen (ongeveer 3,3 miljard […]

Het geld was genoeg om te verdienen. Mark Melanson (35), die als een bulpenvrije agent werd genoemd, bevestigde de laagste aanbieding van San Diego Padres.

Op 18 augustus (Korea Time) meldde John Hayman, een verslaggever van het Amerikaanse media-MLB-netwerk, dat "Mlanson een jaar met San Diego heeft getekend voor $ 3 miljoen (ongeveer 3,3 miljard won)."

Melanson ontvangt dit jaar in principe $ 3 miljoen en krijgt een stimulans van $ 2 miljoen op basis van zijn prestaties, waardoor hij maximaal $ 5 miljoen kan ontvangen. Bovendien is er een 2022-interactie optie van $ 2 miljoen en wordt het een gratis agent met een by-out van $ 1 miljoen als de optie niet wordt uitgevoerd.

Melanson, die vier jaar geleden een gratis agentcontract had met de San Francisco Giants van vier jaar en $ 620 miljoen (ongeveer $ 68,7 miljard). Maar volgens verslaggever Hayman, ondanks een hoger salarisaanbod, koos Melanson naar San Diego.
Lee Kang-chul en voormalig hoofdtrainer Seon Dong-yeol zijn de dragers van de Hatae Tigers. Voormalig hoofdtrainer Seon Dong-yeol en hoofdtrainer Lee Kang-chul hebben de dynastie al meer dan 10 jaar voortgezet.

Lee heeft 15 overwinningen behaald sinds zijn debuutseizoen in 1989, en heeft bijgedragen aan de overwinning van de Tigers, met een wachtrecord van 10 overwinningen op rij en 100 trillingen op rij.

Seon Dong-yeol, hoofdcoach van de Koreaanse overheid, is een werper die Korea vertegenwoordigt zonder woorden te hoeven spreken. Legend Seongdong-yeol debuteerde in de Hatae Tigers in 85 en opende de Hatai-dynastie. Hoewel hoofdcoach Seong Dong-yeol zichzelf uit de bullpen losliet, is er een beroemde anekdote dat het team van de tegenstander dood is.

In meer dan 30 jaar tijd, coach Shin Dong-yeol en Lee Kang-chul, die coaches, managers en managers ontmoeten, tonen ze een onveranderlijke vriendschap.
Een verslaggever van Hayman zei: "Mlanson was de eerste die de overwinning won. Hoewel San Diego het laagste contract bood, legde hij uit dat de meest waarschijnlijke van de verschillende teams die hij had aangeboden San Diego was. "

En voegde eraan toe: "Deze winter wilde Melanson naar het winnende team gaan, en hij maakte zich geen zorgen over het geld, maar vergeet niet dat het vorige contract van Melanson $ 62 miljoen was."

San Diego had moeite om de kans op winnen te vergroten, waardoor hij de finish-ervaring van Melanson tegen een lage prijs kon brengen. Nadat hij Kioni Kella (27) had ingehuurd, nam hij Melanson in en kreeg hij vier mensen die alleen uit San Diego kwamen en die een sterke kracht hadden.

Melanson, die in de negende ronde van de 2006 Draft werd genoemd, werd in 2013 naar de New York Yankees overgeplaatst naar de Pittsburgh Pirates en werd vervolgens opgeroepen tot een prestigieuze finish. Nadat hij had gediend, tekende hij in 2017 een vierjarig contract van $ 6,2 miljoen met San Francisco, maar hij voldeed niet aan de verwachtingen. Melanson in San Francisco was een van de gebruikelijke bullpen werpers in plaats van een prestigieuze finish met 116 wedstrijden, 6 overwinningen, 8 verlies en 15 saves (9 Blon Save) en een gemiddelde zelfrespect van 3,67.

Maar na de ruil naar de Atlanta Braves in 2019, leek het een beetje beter. Melanson speelde in 606 wedstrijden in de Tonsan, scoorde 30 overwinningen, 27 verliezen en 205 saves, 606 innings, 549 strikeouts en een gemiddelde zelfrespect van 2,85. Ik heb drie All-Star-ervaringen en een enkele winnaar van de National League Save Wings, maar ik heb 스포츠중계 geen ervaring met het winnen van de World Series.

Voormalig hoofdcoach van het nationale team Seong Dong-yeol bezocht KT Weese Spring Camp op 17 mei.

KT Wise is een eerste-leger Spring Camp-training aan het uitvoeren in Busan, Gyeonggi, Hyundai Chardroomball Park, waar voormalig hoofdcoach Sun zal optreden als een week-werper inst럭ter bij KT Weeds.

Het zal veel advies geven aan getalenteerde KT-jonge werpers om hun knowhow te overhandigen en werpers te laten groeien.Lee KT verwacht dat voormalig hoofdcoach Seon Dong-yeol, die een legendarische werper was, veel invloed zal hebben op jonge werpers.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다